Avoin työpaikka: Case IH -myyntipäällikkö


Julkaistu: 24.10.2014

Agritek Oy on Suomen suurimpiin kuuluva maatalouskonekaupan yritys, joka toimii yksityisen, koko maan kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta. Yrityksen liikevaihto on 50 milj. € ja henkilöstömäärä 18. Agritek Oy edustaa maailman suurimpiin kuuluvia traktori- ja työkonemerkkejä, kuten New Holland, Case IH, Kverneland ja Joskin. Agritek kuuluu SGN Groupiin, joka on kaupan alalla menestyksekkäästi yli 80 vuoden ajan toiminut perheyritys. SGN Groupin liikevaihto on 176 milj. €, ja koko konsernissa on noin 200 työntekijää.
 
Oman alansa huippu, Agritek Oy, hakee pääkonttoriin Vantaalle
 

Case IH -myyntipäällikköä


 
Myyntipäällikön tehtävänä on vastata Case IH -traktoreiden, -puimureiden ja -paalainten myynnistä ja myyntiverkoston kehittämisestä.
 
Parhaiten työssäsi onnistut, kun:
• olet myynnin ja kampanjoiden kehittämisessä aktiivinen sekä tuloshakuinen, tavoitteenasi markkinaosuuden kasvattaminen
• osaat valmentaa ja innostaa jälleenmyyjät sekä myyntihenkilöt huippusuorituksiin
• uskot kykyihisi ja sinulla on vankka kokemus maatalouskoneiden myynnistä sekä brändimarkkinoinnista
• pystyt junailemaan maaliin useita projekteja samanaikaisesti
• sinulla on mielellään yliopisto- tai AMK-koulutus
• liikut sujuvasti niin ulkomailla päämiesten luona kuin kotimaassa jälleenmyyjiemme parissa
• positiivinen asenteesi pääsee oikeuksiinsa myös englanniksi ja miksei ruotsiksikin
 
Tarjoamme itsenäiset työtehtävät, joiden haasteet suovat mahdollisuuden kehittää myös omaa osaamista vakavaraisessa ja voimakkaasti kehittyvässä konsernissa. Työkaluiksi saat motivoituneen työyhteisön sekä joukon huipputuotteita.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tomi Niemi, puh. 040 570 1815. Tavoitettavissa varmimmin 31.10.2014. Toivomme hakemuksen, palkkatoiveen ja CV:n 10.11.2014 mennessä sähköpostiosoitteeseen: myyntipaallikko@sgn.fi.
 
SGN Groupiin kuuluvat myös: S.G. Nieminen Oy, Sumeko Oy, SGN Motors Oy, SGN Sportia Oy, SGN Tekniikka Oy, SSF Spraying Systems Finland Oy, Truebell Finland Oy, Kessu Oy
 


« Palaa takaisin uutisiin