Tampereen Konemessut 16.-18.10.2014


Julkaistu: 08.07.2014


 
 
Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään 16.-18.10.2014 uuden ajan konemessut. Tapahtuman pääjärjestäjäni ovat Agrimarket, Y-Agro ja Agritek Oy, jotka tuovat mukanaan täyden maatalous- ja konekaupan palvelu- ja tuotetarjonnan.
 
Messuille ovat lisäksi tulossa mukaan mm. seuraavat toimijat:
Agri-Kymi Oy, Aimo Kortteen Konepaja Oy, Ariterm Oy, Arskametalli Oy, BioFire Oy, BT-Agri Oy, Caraway Finland Oy, Delta Motors Group Oy/Mitsubishi-autot, Euromaster Oy, Farmtools Oy, HKScan Finland Oy, Jussi-Tuote Oy, Laatukattila Oy, Laitilan Rautarakenne Oy/Japa, Länsikarhu Oy, Koskisen Oy, Kurikan HyväKone Oy Maaselän Kone Oy, Nokia Renkaat Oyj/Vianor, Oxsa Oy, PEL-Tuote Oy, Potila Oy, Rotator Oy, Tilasiemen Oy, Trans Farm Oy, Tume-Agri Oy, ja Yrjö Tenkanen Oy.
Tapahtumassa ovat mukana myös kaikki merkittävät suomalaiset polttopuukonevalmistajat.
 
Konemessuilla ovat esillä traktorit, puimurit, maataloustyökoneet ja konetarvikkeet. Myös muut viljelyssä tarvittavat panokset, kuten siemenet, kasvinsuojeluaineet, lannoitteet, rehut ja maatilarakentaminen esittäytyvät omilla osastoillaan. Tapahtumassa tulee olemaan esillä myös maatalouteen liittyviä palveluita ja maaseutuun liittyviä tuotteita.
 
Näyttelyn koordinoinnista vastaava päällikkö Asko Hyyrönmäki on tyytyväinen näyttelyn saamaan suosioon -Yhteydenottojen määrä liittyen Konemessuihin on yllättänyt meidät positiivisesti. Laajoille Konemessuille on selvästi kysyntää ja pystymme tarjoamaan suomalaisille maatalousyrittäjille erittäin monipuolisen messutapahtuman. Lisäksi Tampere on näyttelypaikkana keskeinen ja kulkuyhteydet sinne ovat hyvät.
 
Tampereen Messu- ja urheilukeskuksen tilat ovat laajentuneet merkittävästi: yhteensä on käytössä 26 000 neliötä hallitilaa. Konemessuille järjestetään yhteiskuljetuksia ympäri Suomea.
 
Näyttelyyn on ilmainen sisäänpääsy ja hallin edustalla on runsaasti veloituksetonta pysäköintitilaa.
 
Näyttely on avoinna:
torstaina 16.10. klo 9-17
perjantaina 17.10. klo 9-17
lauantaina 18.10. klo 9-16.
 
Näyttelyn kotisivut
www.farmit.net/konemessut


« Palaa takaisin uutisiin