Uutta S.G. Niemiseltä: Shindaiwa ja Echo -pensasleikkurit


Julkaistu: 19.06.2014

S.G. Nieminen esittelee kesän kynnyksellä kolme pensasleikkuriuutuutta, yhden Shindaiwalta ja kaksi Echolta. Uudet mallit ovat vähäpäästöisiä ja siksi entistäkin ympäristöystävällisempiä. Kaikissa malleissa on myös uusittu teräjärjestelmä.
 
Shindaiwalta kevyt uutuus ammattikäyttöön
 
Shindaiwa DH232ST on kevyt pensasleikkuri ammattikäyttöön. Siinä on uudelleen muotoiltu teräjärjestelmä, johon kuuluvat leikkuuvakautta lisäävä muoviohjain sekä alumiininen tukikisko. Käyttäjän mukavuutta lisäävät kehittynyt tärinänvaimennus edessä ja takana sekä laitteen etupuolelle sijoitettu pakoputki, joka ei polta tai värjää pensaita. Ovh 495 €.
 
Echon vaativan käyttäjän pensasleikkuri
 
Echo HC-1501 on edeltäjäänsä (HC-1500) vähäpäästöisempi, uudistettu vaativan käyttäjän pensasleikkuri. Teräjärjestelmässä on muoviset teräohjaimet, jotka vähentävät tärinää ja auttavat pitämään terän ja laitteen vakaana. Lisäksi käyttömukavuutta ja -turvaa on lisätty etukäden turva-aisalla. Ovh 395 €.
 
Echon vähäpäästöinen ammattileikkuri
 
Echo HCR-165ES on kevyt ja ympäristöystävällinen ammattilaisen tai vaativan harrastajan leikkuri. Siinä on uudelleen muotoiltu teräjärjestelmä, johon kuuluvat leikkuuvakautta lisäävä muoviohjain sekä alumiininen tukikisko. Käyttäjän mukavuutta lisäävät tärinänvaimennus edessä ja takana sekä laitteen etupuolelle sijoitettu pakoputki, joka ei polta tai värjää pensaita. Se on edeltäjäänsä (HCR-161ES) kevyempi ja vähäpäästöisempi. Uudistettu takakahva tekee laitteesta erittäin vakaan. Ovh 495 €.
 
Jälleenmyyjät: katso http://tuotteet.sgnieminen.fi/Kauppiaat
 
Lisätiedot: Aluepäällikkö Asko Sulonen, S.G. Nieminen Oy, puh. 040 552 7046, s-posti asko.sulonen@sgn.fi
 
 


« Palaa takaisin uutisiin