Joskin-vaunujen maahantuonti Agritekille


Julkaistu: 07.11.2013
Tiedotteen kuvat painokelpoisena: Joskin_tiedote_071113_final.pdf,

Agritek Oy ja belgialainen Joskin Group ovat sopineet Joskin-tuotteiden Suomen maahantuonnin siirtymisestä Agritekille.
 
Joskinilla on maailman laajin valikoima maatalouden kuljetukseen ja materiaalinkäsittelyyn tarkoitettuja vaunuja. Mallisto koostuu liete-, kuivalanta- ja maansiirtovaunuista sekä muista perävaunuista maatalouteen ja urakointiin. Joskin profiloituu erityisesti ammattilaiskäyttöön.
 
-Tavoitteena on Joskin-brändin vahvistaminen ja merkittävä myynnin kasvu Suomessa, Agritek Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi sanoo. Agritekin tuotevalikoima koostuu tunnetuista kansainvälisistä merkkituotteista, ja alansa johtavana valmistajana Joskin täydentää hyvin valikoimaamme, Niemi jatkaa.
 
Agritek Oy toimii yksityisen, koko maan kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta. Joskin-tuotteita myyvät erikoistuneet Agritek-jälleenmyyjät, jotka hoitavat myös varaosa- ja huoltopalvelun.
 

Agritek Oy on Suomen suurimpia maatalouskonealan yrityksiä, joka tuo maahan traktoreita, puimureita ja maataloustyökoneita. Agritek Oy kuuluu SGN Group -konserniin, joka on kaupan alalla toimiva perheyritys. Se tunnetaan vahvoista kansainvälisistä merkkituotteista. Toimialoihin kuuluvat maatalous, vapaa-ajan tuotteet, ympäristönhoito ja teollisuuslaitteet. Vantaan Koivuhaassa sijaitsevan konsernin liikevaihto on 195 milj. €, ja sen palveluksessa on 180 työntekijää.
 
Joskin Group on belgialainen vuonna 1968 perustettu perheyritys, jonka maatalouden kuljetukseen ja materiaalin käsittelyyn tarkoitettuja vaunuja myydään yli 40 maahan. Sen liikevaihto vuonna 2012 oli 107 milj. € ja työntekijöitä keskimäärin 722. Yhtiöllä on 4 omaa tehdasta, joista kaksi Belgiassa, yksi Ranskassa ja yksi Puolassa.Jälleenmyyjät


Dan Resin, Lakkapää, Tornio
Kalle Piirainen, Kauppias, Haka-Traktori, Oulu
Timo Ojala, Haka-Traktori, Oulu
Hannu Ryhänen, LH-Osa, Iisalmi
Raimo Niiranen, LH-Osa, Iisalmi
Jukka Holappa, Seinäjoen Konerengas, Seinäjoki
Isto Kumpu-Huhtala, Seinäjoen Konerengas, Seinäjoki
Jan Ray, KP-Konerengas, Kokkola
Ossi Leskinen, Viita-Kone, Viitasaari
Tuukka Kauppinen, SGN Agricenter, Jyväskylä
Antti Tarsia, SGN Agricenter, Tampere
Jussi Toivola, Loimitraktori, Loimaa


« Palaa takaisin uutisiin