SGN Agricenterin avajaiset Pirkkalassa 3.-4.10.


Julkaistu: 26.09.2013

Agritek Oy avaa Pirkkalaan ensimmäisen oman vähittäismyyntipisteensä, SGN Agricenterin.Konemyynnin lisäksi liike tarjoaa varaosa- ja huoltopalveluita sekä pienkoneita. Agricenteriltä löytyy maatalouskoneita ammattikäyttöön sekä pienkoneita vaativalle kuluttajalle metsän, pihan ja puutarhanhoitoon. Case IH ja New Holland -traktoreiden, -puimureiden ja -paalainten lisäksi myydään kaikkia Agritekin edustamia työkoneita, kuten Kvernelandin auroja, heinä- ja rehukoneita sekä Trima-etukuormaimia.
 
Konemyynnin lisäksi panostetaan vahvasti varaosapalveluun ja huoltoon, jota varten liikkeen tiloista löytyy hyvinvarustettu huoltokorjaamo. Pienkonevalikoimaan kuuluvat tällä hetkellä moottori- ja raivaussahat, ruohonleikkurit ja lehtipuhaltimet tuotemerkeiltä Echo ja Cub Cadet.
 
Uudet 1200 m2:n toimitilat sijaitsevat Pirkkalassa osoitteessa Turkkirata 30 A, 33960 Pirkkala. Pirkkalan alue on kehittynyt vahvaksi konekaupan keskukseksi, ja liikenteellisesti uusi toimipiste sijaitsee mainiosti aivan kehätien varressa.
 
Tuotteet, varaosat ja huoltopalvelut yhden katon alta
- Haluamme maahantuojana tarjota asiakkaillemme laadukkaan toimipisteen, josta asiakas saa yhdestä osoitteesta Agritek Oy:n ja parhaat tuotteet, varaosat ja huoltopalvelut, kertoo Agritek Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi.
- Uutta on myös se, että kauttamme saa sisaryhtiömme S.G. Niemisen pienkoneita, Niemi jatkaa.
 
Agricenterin asiakaskunta koostuu ammattiviljelijöistä, urakoitsijoista, kiinteistöhuoltoyrittäjistä ja metsänomistajista,mutta myös kiinteistön omistajista ja puutarha-alan harrastajista, jotka haluavat panostaa ammattitason laitteisiin.
- Ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa auttaa niin ammattiviljelijää kuin kotipuutarhuriakin oikeiden koneiden ja välineiden valinnassa, lupaa SGN Agricenterin liiketoiminnanjohtaja Anssi Vainiola
 
www.agricenter.fi
 


« Palaa takaisin uutisiin