Agritek Kone-Forum näyttelyssä 11.-13. 10. 2012


Julkaistu: 04.10.2012

Kymmenes Kone-Forum -näyttely järjestetään Tampereella lokakuun 11. - 13. päivinä. Tapahtuman teemana ovat nurmet ja karjatilan koneet. Pääteema näkyy esiteltävien kokonaisuuksien valinnassa ja painotuksissa sekä näyttelytilojen järjestelyissä. Vilja-Suomen tuotealueet ovat luonnollisesti esillä, mm. kaikki Suomessa myytävät puimurimerkit ovat mukana Tampereella.

 

Näytteilleasettajia on viisi Agrimarket, K-maatalous, Konekesko, Agritek ja YRMA. Tavoitteena on tarjota monipuolinen ja kattava näyttely maatalouden ammattilaisille sekä koneurakoitsijoille.

 

Koneiden ja tarvikkeiden sekä uutuuksien esittelyssä on tapahtuman pääpaino. Vilja- ja siemenkauppa sekä tuotantotarvikkeet ovat kattavasti esittelyssä. Nurmen viljelymenetelmien esittelyn odotetaan kasvavan uuden teeman myötä.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Pirkkahallin käytössä on sisätilaa yli 20 000 neliötä. Metsäkoneiden työnäytöksiä pidetään ulkotiloissa.

 

Kone-Forumiin on ilmainen sisäänpääsy. Näytteilleasettajat järjestävät kuljetuksia tapahtumaan eri puolilta Suomea. Näyttely on kolmipäiväinen ja aukioloajat ovat to - pe 9.00 - 17.00 ja la 9.00 - 16.00.

 

Näyttelyn teemaan liittyen alan oppilaitoksille järjestetään lehmäaiheinen idea- ja suunnittelukilpailu. Tehtävä on suunnitella lehmään ja laitumeen liittyvä teos, joka voi olla esim. kuva, taulu, patsas, rakennelma, video-clip, nettisivusto, kirjallinen teos tms.. 2012. Kilpailun kolmen parasta oppilaitosta palkitaan. Pääpalkintona on 1000 euron stipendi.
 


« Palaa takaisin uutisiin