Kymmenes Kone-Forum 11.-13.10.2012


Julkaistu: 05.03.2012


Kymmenes Kone-Forum -näyttely järjestetään Tampereella lokakuun 11.-13. päivinä. Tapahtuman teemana ovat nurmet ja karjatilan koneet. Pääteema näkyy esiteltävien kokonaisuuksien valinnassa ja painotuksissa sekä näyttelytilojen järjestelyissä. Vilja-Suomen
tuotealueet ovat luonnollisesti esillä, mm. kaikki Suomessa myytävät puimurimerkit ovat mukana Tampereella.
 
Näytteilleasettajia on viisi: Agrimarket, K-maatalous, Konekesko, Agritek ja YRMA. Tavoitteena on tarjota monipuolinen ja kattava näyttely maatalouden ammattilaisille sekä koneurakoitsijoille. Koneiden ja tarvikkeiden sekä uutuuksien esittelyssä on tapahtuman pääpaino. Vilja- ja siemenkauppa sekä tuotantotarvikkeet ovat kattavasti esittelyssä. Nurmen viljelymenetelmien esittelyn odotetaan kasvavan
uuden teeman myötä. Traktorimerkeistä näyttelyssä esillä ovat Case IH, Deutz Fahr, John Deere, Massey Ferguson ja New Holland.
 
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Pirkkahallin käytössä on sisätilaa yli 20 000 neliötä. Metsäkoneiden työnäytöksiä pidetään ulkotiloissa.
 
Kone-Forumiin on ilmainen sisäänpääsy. Näytteilleasettajat järjestävät kuljetuksia tapahtumaan eri puolilta Suomea. Näyttely on kolmipäiväinen ja aukioloajat ovat to - pe 9.00 - 17.00 ja la 9.00 - 16.00.
 
Näyttelyn teemaan liittyen alan oppilaitoksille järjestetään lehmäaiheinen idea- ja suunnittelukilpailu. Tehtävä on suunnitella lehmään ja laitumeen liittyvä teos, joka voi olla esim. kuva, taulu, patsas, rakennelma, video-clip, nettisivusto, kirjallinen teos tms.. Tarkemmat ohjeet julkaistaan maaliskuussa 2012. Kilpailun kolmen parasta oppilaitosta palkitaan. Pääpalkintona on 1000 euron stipendi.
 


« Palaa takaisin uutisiin