Uusi Joskinin volumetra tuo kerralla uudet normit lietevaunuihin


Julkaistu: 07.12.2016

Joskin Volumetra
 
Joskinin Volumetra on alunperin suunniteltu vaunun rakenteeseen integroidulla tilavuuspumpulla (spiraali-, kumiroottori- tai keskipakopumppu). Suosio rohkaisi laajentamaan mallin sekä imupainepumpulle että imupaine-keskipako-yhdistelmäpumpulle. Näin tästä uudesta mallista tuli potentiaalinen myös Suomeen.
 
Uusi Volumetra on totuttua Joskinia kevyempi ja painopistekin on matalammalla. Vaunussa on parhaaksi todettu hydraulinen akselisto, johon saa leveimmät renkaat entistä pienemmillä lisäkustannuksilla. Lisävarusteissa ei ole Modulosta tuttuja painorajoitteita ja levityslaitteen kiinnitykseen tarkoitettu nostolaitekin on integroitu runkoon, niin kuin kaikkein ammattimaisimmissa vaunuissa on tapana.
 
Vaunuun on onnistuttu yhdistämään parhaat puolet niin Modulosta kuin Quadrastakin, mutta hinta asettuu vain hiukan Modulon yläpuolelle. Käytännössä Volumetra korvaa kolme mallia keskikokoisissa lietevaunuissa, Modulon, Komfortin sekä Quadran.
 
Rakennevaihtoehdot:
Uuden Volumetra-lietevaunun edut:
Joskin Volumetra
 
Hydraulinen akselisto on pultattu runkoon, jotta akseleiden paikkaa voidaan säätää optimaalisen painonjakauman aikaan saamiseksi.
 
Joskin Volumetra
Nostolaitteisto on integroitu runkoon, jolloin saadaan paras kantavuus.
 
 
Joskin Volumetra


« Palaa takaisin uutisiin