KP-Traktori Oy:n Kokkolan liiketoiminta siirtyy Seinäjoen Konerengas Oy:lle


Julkaistu: 21.02.2011

KP-Traktori Oy:n Kokkolan liiketoiminta siirtyy Seinäjoen Konerengas Oy:lle

Seinäjoen Konerengas Oy on ostanut KP-Traktori Oy:n Kokkolan liiketoiminnan 15.02.2011 toteutetulla kaupalla. Seinäjoen Konerengas Oy:n toiminta-alue laajenee Kokkolan alueelle, johon liittyy myös Kokkolan ja Vaasan välinen ruotsinkielinen alue.

Kokkolassa toiminta jatkuu KP Konerengas -nimellä samoissa tiloissa kuin aiemminkin. KP Konerengas toimii Kokkolassa Agritek Oy:n jälleenmyyjänä tuotteinaan mm. New Holland -traktorit, -puimurit ja -paalaimet, Trima-etukuormaimet, Kverneland-maanmuokkaus-, heinä- ja rehukoneet, Norcar-pienkuormaimet sekä Farmi- ja Wepe-perävaunut.

Henkilökunta siirtyy uudelle työnantajalle vanhoina työntekijöinä lukuun ottamatta yhtä henkilöä, joka siirtyy toisen Agritek Oy:n traktorimerkin myyjäksi. Jan Ray aloittaa uutena konemyyjänä 1.3.2011 palvellen lähinnä alueen ruotsinkielisiä asiakkaita.

KP-Traktorin aiempi omistaja Jorma Männikkö toteaa kaupasta: "Olen erittäin tyytyväinen, että Kokkolaan löytyi ammattitaitoinen ja luotettava jatkaja. Kokkolassa toiminta jatkuu vahvoissa käsissä, ja nyt voimme kehittää ja vahvistaa KP-Traktorin liiketoimintaa Ylivieskassa".

Seinäjoen Konerengas Oy:n toimitusjohtaja Antti Paavola toteaa: "Kokkolan alue liittyy Seinäjoen Konerengas Oy:n alueeseen luontevasti. Voimme hyödyntää yhteistyötä kuljetuksissa, esittelykoneissa, varaosapalvelussa sekä huolto ja korjaamotoiminnoissa. Voimme palvella asiakkaitamme monipuolisemmin sekä kustannustehokkaasti."


KP Konerenkaan Kokkolan alueen konemyynnistä vastaava Jukka Holappa (vas.) sekä
toimitusjohtaja Jorma Männikkö KP-Traktori Oy:stä.« Palaa takaisin uutisiin