Agritek Oy uudistaa myyntiverkostoaan Lounais-Suomessa


Julkaistu: 08.02.2016

Agritek Oy uudistaa myyntiverkostoaan Lounais-Suomessa. Järjestelyillä selkeytetään alueen traktori- ja työkonemyyntiä sekä tehostetaan varaosa- ja huoltopalveluja.
 
- Toimintojen keskittämisellä reagoimme maatalouden rakennemuutokseen, sanoo Agritek Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi. Yhdistämällä voimavaroja liikkeiden kesken pystymme parantamaan palveluamme paitsi myynnissä myös huolto- ja varaosapalveluissa. Niiden merkitys koneen elinkaaren kannalta on olennainen tilakoon ja koneiden tuntimäärien kasvaessa, Niemi jatkaa.
 
Case IH -myynti Turussa RL-Traktorikoneelle
 
Case IH -traktori ja -varaosamyynti siirtyvät Turussa 8.2.2016 alkaen RL-Traktorikoneelle, joka vastaa jatkossa Agritekin koko konevalikoiman myynnistä sekä varaosa- ja huoltopalveluista Turun seudulla. RL-Traktorikone on toiminut konekaupan alalla menestyksekkäästi jo yli 20 vuotta, ja sen toimipiste sijaitsee Orikedon alueella. Liike edustaa edelleen New Holland -traktoreita, Kverneland- ja Joskin- työkoneita, Husqvarnan metsä- ja puutarhakoneita sekä muita maatalouskoneita.
 
RL-Traktorikoneen omistaja Juha Lindvall on uuteen edustukseen tyytyväinen:
- Case IH antaa meille hyvät mahdollisuudet kasvattaa myyntiä ja kehittää toimintaamme sekä konekaupassa että jälkimarkkinoinnissa. Kysymys on myös asiakkaan edusta, kun Agritekin kaikkien koneiden myynti- ja varaosapalvelut saa nyt yhdestä osoitteesta.
 
Loimaalla Case IH -myynti Loimitraktorille ja Loimihuollolle Agritekin kaikkien merkkien varaosamyynti sekä huolto
 
Loimaan, Huittisten ja Forssan alueella jo pitkään New Holland -traktoreita, puimureita ja Agritekin työkoneita edustanut Loimitraktori aloittaa myös Case IH -konemyynnin 8.2.2016 alkaen. Järjestelyn myötä Loimitraktori luopuu varaosakaupasta ja keskittyy pelkästään konemyyntiin Agritekin laajan valikoiman turvin. Loimihuolto puolestaan vastaa 1.3.2016 alkaen kaikkien Agritekin maahantuomien koneiden varaosa- ja huoltopalveluista samalla alueella.
 
Loimitraktori ja Loimihuolto toimivat toistaiseksi vielä nykyisissä toimitiloissa, mutta molemmat muuttavat uusiin yhteisiin tiloihin jo maaliskuun alussa - sopivasti ennen kevätsesonkia.
 
Loimitraktorin Timo Hulmi ja Loimihuollon Janne Mäkelä ovat tilanteeseen tyytyväisiä:
- Tehtyjen järjestelyjen myötä voimme molemmat keskittyä omiin vahvuuksiimme, ja uusien tilojen myötä palvelukyky varmasti paranee kaikilla osa-alueilla. Kysymys on asiakkaan edusta myös voimavarojen kasvaessa.
 

Kuvassa:
Loimitraktorin toimitusjohtaja Timo Hulmi (vas) ja Loimihuollon toimitusjohtaja Janne Mäkelä (oik)
 


« Palaa takaisin uutisiin