New Holland -myynti Satakunnassa VV-Traktorille


Julkaistu: 02.02.2016Satakunnan New Holland-, Kverneland- ja Joskin-konemyynti on siirtynyt VV-Traktorille. Agritek Oy:n jälleenmyyjänä toiminut Heinolan Auto ja Traktori Oy palvelee jatkossa Agritekin tuotemerkkien varaosien myyjänä.

VV-Traktorissa konemyynnistä vastaa Jukka Vanhahonko, joka on toiminut jo 12 vuotta New Holland -konemyyjänä HAT Oy:ssä. Konemyyntiä Vanhahonko hoitaa tuttuun tapaan Honkajoella ja Porissa Heinolan Auto ja Traktori Oy:n tiloissa.
”Kun palvelupisteet ja puhelinnumerokin pysyvät muutoksessa ennallaan, ei asiakkaille aiheudu ylimääräistä vaivaa tavoittaa alueen konemyyjää”, Jukka toteaa hymyssä suin.

Yhteistyö Jukan ja entisen työnantajan HAT Oy:n kanssa on saumatonta. Jukka jatkaa myyntiä entisissä tiloissa, ja varaosapalvelu pelaa jatkossakin hienosti HAT Oy:n tuttujen ammattilaisten turvin sekä Porissa että Honkajoella.

Ajatus konemyynnin siirtymisestä oman yrityksen lukuun kehittyi Jukalla pikkuhiljaa, ja muutokseen kannusti myös HAT Oy:n toimitusjohtaja Tauno Heinola. ”Pitkä yhteistyö Agritekin jälleenmyyjänä saa luontevan jatkon Jukan oman kaupanteon myötä. Vuosien kuluessa hankitut asiakassuhteet tulevat varmasti hoidetuksi aktiivisella otteella, ja saammehan mekin olla Jukan kirittäjänä varaosamyyjänä ja tiiviinä kumppanina.”

Heinola kiitteleekin asiakkaita pitkistä asiakassuhteista, ja toivottaa niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat tervetulleeksi palveltavaksi varaosa-asioissa sekä Poriin että Honkajoelle. Ja samalla Tauno kehottaa kääntymään konehankinnoissa Jukan puoleen, koska nyt kaupan ollessa hiljaista on ostajan kannalta paras aika investoida tulevaisuuteen.

VV-Traktorilla työskentelee Jukan lisäksi Tero Vanhahonko, joka on myös yrityksen toinen omistaja. Tero vastaa koneiden varustelusta ja huoltotehtävistä yrityksen omassa huoltohallissa Honkajoella.

VV-Traktorin konemyynnin aloittamista juhlistetaan aloituskahveilla Porissa ti 9.2 ja Honkajoella pe 12.2. klo 10-18.


TERVETULOA!

VV-TRAKTORI
Jukka Vanhahonko p. 040 300 8504
Kankaanpääntie 374, HONKAJOKI
Kartannontie 53, PORI
www.vv-traktori.fi« Palaa takaisin uutisiin