Kone-Forum 2010 -juhlanäyttelyn valmistelut vauhdissa


Julkaistu: 19.07.2010Kone-Forum 2010 järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 14.-16.10.2010. Järjestäjät odottavat kolmipäiväiseen tapahtumaan ennätysyleisöä, 30 000 asiakasta. Syksyllä 2010 Kone-Forumissa on ensimmäistä kertaa mukana neljä pääjärjestäjää: Agrimarket, K-maatalous/Konekesko, Agritek ja Yrittäjien Maatalous. Uudistunut Kone-Forum on maatalouden ammattilaisten ja koneurakoitsijoiden odotusten mukaisesti monipuolinen ja kattava konenäyttely. Kasvinviljelyyn ja viljakauppaan liittyvät teemat ovat myös näyttelyssä mukana.

Kone-Forumin näyttelyteema uudistuu vahvasti uusien kumppaneiden myötä. Agritek ja Yrittäjien Maatalous tuovat mukaan oman tarjontansa, mikä lisää esittelyjen monipuolisuutta. Uusien näytteilleasettajien tapaan myös Agrimarket ja K-maatalous lupaavat syksyn tapahtumaan lukuisia uutuuksia. Tapahtuma tarjoaa ammattilaiselle laajan tietopaketin alan viimeisistä suuntauksista osaavien esittelijöiden kertomana.

Näyttelyn sisätilojen esittelyalueet uudistuvat kokonaisuudessaan. Uusien näytteilleasettajien ansiosta aluejako halleissa muuttuu, mikä virkistää näyttelyn ilmettä ja lisää esittelyjen mielenkiintoa. Ennakkovalmisteluun ja suunnitteluun on ryhdytty hyvissä ajoin. Tavarantoimittajat ja yhteistyökumppanit ovat aktiivisesti rakentamassa näyttelyä ja omien tuote-edustustensa myötä tiiviisti mukana tapahtuman valmistelussa.

Näyttelypaikan, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Pirkkahallin, käytössä on sisätilaa yhteensä 20 000 neliömetriä. Työnäytöksiä järjestetään ulkoalueilla. Tapahtumapaikan pysäköintijärjestelyjä tulee helpottamaan uusi, ennen näyttelyä valmistuva parkkialue. Vierailijoiden mukavuuteen on panostettu varaamalla sisäänkäynti myös uuden pysäköintipaikan puolelle.

Kone-Forum siirtyi vuoden 2008 näyttelyn jälkeen joka toinen vuosi järjestettävään näyttelyrytmiin. Tavoitteena on mukautua kansainväliseen näyttelyrytmiin välttämällä mahdollisia päällekkäisyyksiä. Tämän vuoden näyttely on kahdeksas Tampereella järjestettävä konemessutapahtuma. Ensimmäisen kerran näyttely pidettiin Lahdessa vuonna 2001.

Kone-Forumiin on ilmainen sisäänpääsy. Näytteilleasettajat järjestävät kuljetuksia tapahtumaan eri puolilta Suomea.


« Palaa takaisin uutisiin