Jyväskylässä avataan 13.3. Viitakoneen ja Valttorin uusi myyntipiste


Julkaistu: 10.03.2015

Viitasaarella Agritek Oy:n maahantuomien New Holland -traktoreiden jälleenmyyjänä jo pitkään toiminut Viita-Kone Oy saa valikoimiinsa myös Case IH -traktorit ja avaa siinä yhteydessä perjantaina 13.3. uuden toimipisteen Jyväskylään.
 
Toiminta Jyväskylässä keskitetään yhteisiin tiloihin Valttori Oy:n kanssa, joka aloittaa samalla Case IH- ja New Holland -varaosamyynnin ja toimii kyseisten merkkien valtuutettuna huoltoliikkeenä.
 
Viita-Koneen Jyväskylän toimipisteessä osoitteessa Pääskyntie 4 myydään vastaisuudessa Case IH- ja New Holland -traktoreiden, -puimureiden ja -paalaimien lisäksi laajaa valikoimaa Kvernelandin työkoneita sekä Joskinin kuivalanta- ja lietevaunuja. Muita edustuksia ovat mm. Farmin metsäperävaunut ja -kuormaimet.
 
Valttori Oy aloittaa Case IH- ja New Holland -varaosamyynnin ja huollon.
Jyväskylän alueella yllä mainittujen Agritekin maahantuomien traktoreiden ja maatalouskoneiden varaosamyynnistä ja huollosta vastaa tulevaisuudessa Valttori Oy. Huoltopalveluja Keski-Suomessa tarjoavat Valttorin ohella edelleen asiakkaille entuudestaan tutut Agritekin huoltopisteet.
 
Järjestelyillä selkeytetään Agritekin Keski-Suomen alueen traktori- ja työkonemyyntiä.
- Toimintojen keskittämisellä reagoimme maatalouden rakennemuutokseen, sanoo Agritek Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi. Yhdistämällä voimavaroja pystymme parantamaan palveluamme myynnin lisäksi erityisesti huolto- ja varaosapalveluissa. Niiden merkitys koneen elinkaaren kannalta on olennainen koneiden koon ja käyttötuntien kasvaessa, Niemi jatkaa.
 
Viitakone Oy:n Ossi Leskinen ja Valttorin Pentti Luoma ovat tilanteeseen tyytyväisiä:
- Myyntialueen laajentuminen koko Keski-Suomeen ja uudet edustukset tuovat meille ratkaisevasti paremmat mahdollisuudet kehittää toimintaamme Keski-Suomessa sekä myynnissä että jälkimarkkinoinnissa. Kysymys on myös asiakkaan edusta voimavarojen kasvaessa.
 
Muita muutoksia Agritekin jälleenmyyjäverkostossa Keski-Suomessa
Hankasalmen Niemisjärvellä toimiva Konemyynti K. Kauppinen Oy jatkaa Agritekin varaosa- ja työkonekauppiaana sekä Viita-Kone Oy:n yhteistyökumppanina traktorimyynnissä, ja Jyväs-Maatalous lopettaa Case IH -varaosamyynnin 8.3.2015.« Palaa takaisin uutisiin