SGN Groupille uudet toimitilat


Julkaistu: 02.05.2008
Tiedotteen kuvat painokelpoisena: sgn_toimitilat_vantaa_koivuhaka.jpg,

Tukkukaupan alalla merkkituotteiden parissa toimiva SGN Group, Kiinteistö-Tapiola Oy ja SRV ovat allekirjoittaneet sopimuksen SGN Group -konsernin uuden pääkonttorin ja logistiikkakeskuksen rakentamisesta Vantaan Koivuhakaan Niittytien ja Kuriiritien kulmaukseen vuoden 2008 aikana.
 
SGN Group on kasvattanut 2000-luvulla liiketoimintaansa merkittävästi. Yksi viimeisimmistä merkittävistä yrityskaupoista oli Sportia-liiketoiminnan siirtyminen SGN Groupille. Kasvun myötä ovat nykyiset toimitilat jääneet liian ahtaiksi ja päädyttiin uuden toimitalon rakentamiseen Vantaalle. Näin nykyisin Espoossa ja Keravalla toimivat yksiköt pääsevät samoihin toimitiloihin. Kiinteistön rakentaa SRV ja omistaja on Kiinteistö-Tapiola Oy.
 
Pääkonttoritiloihin sijoittuvat SGN Groupin kaikkien liiketoimintayksikköjen toimisto-, koulutus ja näyttelytilat. Logistiikkakeskukseen rakennetaan varastotilojen lisäksi myös SGN Groupin huoltotoimintoja palveleva korjaamo sekä siementuotantotilat. Rakennushankkeen kokonaislaajuus on noin 12.000 neliömetriä, mistä toimistorakennuksen osuus on noin 4 000 neliömetriä.
 
”Uusissa tiloissa kasvun myötä eri toimipisteisiin hajautunut henkilökuntamme pääsee saman katon alle, mikä parantaa palvelukykyämme ja lujittaa yrityksemme yhteishenkeä entisestään. Sijainti lentokentän läheisyydessä on myös logistisesti meille oikea”, toteaa SGN Groupin toimitusjohtaja Sam Nieminen.
 
Rakennustyöt ovat käynnistyneet ja tilat valmistuvat loppuvuodesta 2008.
 
”SRV kehittää koko korttelia logistiikkatilojen alueeksi. SGN Groupin toimitilat ovat korttelin ensimmäisenä toteutettavat tilat”, sanoo projektikehitysjohtaja Kimmo Alaharju SRV:stä
”Nykyaikaiset ja toimivat tilat hyvine vuokralaisineen sekä loistava logistinen sijainti tekevät logistiikkakeskuksesta myös sijoittajalle turvallisen omistuksen”, toteaa kiinteistösijoitusjohtaja Vesa Immonen Kiinteistö-Tapiola Oy:stä.
 
Lisätietoja:
SGN Group, toimitusjohtaja Sam Nieminen, puh. 040 552 7040
SRV, projektikehitysjohtaja Kimmo Alaharju, puh. 040 510 6890
Kiinteistö-Tapiola Oy, kiinteistösijoitusjohtaja Vesa Immonen, puh. 040 - 532 2808
 
SGN Group on 75-vuotias kotimarkkinoilla ja lähialueilla toimiva tukkukaupan alan perheyritys, joka tunnetaan vahvoista kansainvälisistä merkkituotteista, kuten Harley-Davidson, Kawasaki, Vespa, Tohatsu, Arctic Cat, New Holland ja Case IH. Sen toimialoihin kuuluvat urheilu- ja vapaa-ajan tuotteet, maatalous, ympäristönhoito ja teollisuuslaitteet. Tuotteiden myynti ja jälkimarkkinointi hoidetaan ensisijaisesti erikoistuneiden vähittäismyyntiverkostojen kautta. Yhtiö muodostuu neljästä yrityksestä:
S.G. Nieminen Oy, Agritek Oy, Sumeko Oy ja SGN Sportia Oy. Vuonna 2007 SGN Groupin liikevaihto oli
170 milj. € ja sen palveluksessa on 160 työntekijää.
 
SRV on johtava projektinjohtourakoitsija ja kiinteistöhankkeiden kehittäjä Suomessa. Yhtiö kehittää ja rakentaa liike- ja toimitiloja, asuntoja, teollisuus-, logistiikka- ja kalliorakennuskohteita sekä yritys- ja asuinalueita Suomessa sekä Venäjällä ja Baltiassa. Vuonna 2007 SRV:n liikevaihto oli 561,4 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on noin 760 henkeä.
 
Tapiola-ryhmä on vakuutuksenottajien omistama yhtiöryhmä, johon kuuluu neljä vakuutusyhtiötä (Keskinäinen Vakuutusyhtiö Tapiola, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Tapiola, Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö Tapiola ja Yritysten Henkivakuutus Oy Tapiola) sekä Tapiola Pankki Oy ja Tapiola Varainhoito Oy. Kiinteistöpalveluista vastaa Kiinteistö-Tapiola Oy.


« Palaa takaisin uutisiin