Kvernelandin koko työkonevalikoima Agrtitekin myyntiin


Julkaistu: 02.05.2008

SGN Groupiin kuuluva Agritek Oy on sopinut Kverneland Groupin kanssa heidän valmistamiensa Kverneland-, Taarup- ja Accord -työkoneiden yksinmyynnin aloittamisesta Suomessa 5.10.2008 mennessä.Sopimuksen myötä yksityinen New Holland -jälleenmyyjäverkoston palvelu kattaa aiempaa laajemman työkonevalikoiman alan johtavalta valmistajalta. Samalla Agritek vahvistaa asemaansa yhtenä suurimmista maatalouskonealan palveluyrityksistä Suomessa.

Norjalainen Kverneland Group on yli sadan toimintavuotensa aikana kasvanut maailman johtavaksi puhtaasti maataloustyökoneisiin keskittyneeksi valmistajaksi. Kvernelandin vahvuuksia ovat tuotekehitykseen perustuva tekninen edistyksellisyys ja markkinoiden laajin työkonevalikoima. Kvernelandin tuotantolaitokset sijaitsevat Italiassa, Hollannissa, Norjassa, Saksassa ja Tanskassa.

Agritek Oy:n tuontiohjelmaan Kvernelandin laajasta tuotevalikoimasta tulevat Hankkija-Maatalouden myynnissä 30.09.2008 saakka olevat Kverneland-aurat, Taarup Bio -yhdistelmäpaalain sekä -paalinkäärimet. Auroissa Kverneland ollut jo vuosia Suomen ja Skandinavian markkinajohtaja. Kvernelandin maanmuokkauskoneista tuotevalikoimaan tulevat kultivaattorit, jyrsimet ja lautasmuokkaimet. Uusina tuotteina Suomen markkinoille tulevat ensivaiheessa Accord-lannoitteenlevittimet ja -kylvölannoittimet sekä Taarup SiloKing -apevaunut. Agritek luonnollisesti jatkaa vuodesta 1992 jatkunutta Taarup-heinä- ja -rehukoneiden maahantuontia ja markkinointia laajentaen tuotevalikoimaa mm. karhottimiin. Kaikkien Kverneland-, Taarup- ja Accord-tuotteiden kulutus- ja -varaosat löytyvät jatkossa Agritekin laajasta myyntiverkostosta.

Jälleenmyynti New Holland -myyntiverkoston kautta

Kverneland-tuotteiden myyntikanavana Suomessa tulee olemaan koko maan kattava, yksityinen New Holland -jälleenmyyjäverkosto. Uusien Kverneland-, Taarup- ja Accord -tuotteiden esittely ja markkinointi aloitetaan syksyn 2008 kuluessa pääpainon ollessa kauden 2009 ennakkomyynnissä. Koneet ovat esillä myös KoneAgria 2008 -messuilla lokakuussa.

Lisätietoja
Agritek Oy, myyntijohtaja Heikki Seppälä, puh. 0400 440 314

Kverneland Group, avainasiakaspäällikkö Lars Erik Norrelund, +45 21 705016

www.kvernelandgroup.com

Agritek Oy on Suomen suurimpia maatalouskonealan yrityksiä, joka tuo maahan traktoreiden lisäksi maailmanlaajuisesti tunnettuja maataloustyökoneita. Agritek Oy on osa SGN Groupia, johon kuuluvat lisäksi S.G. Nieminen Oy, Sumeko Oy ja SGN Sportia Oy. SGN Group on tukkukaupan alalla toimiva yritys, joka tunnetaan vahvoista kansainvälisistä merkkituotteista. Sen toimialoihin kuuluvat maatalous, urheilu- ja vapaa-ajan tuotteet, ympäristönhoito ja teollisuuslaitteet. Espoossa ja Keravalla sijaitsevan yhtiön liikevaihto on 170 milj. €. Konsernin palveluksessa on 160 työntekijää.


« Palaa takaisin uutisiin