Case IH- ja New Holland -maatalouskoneiden myyntiverkosto muuttuu Keski-Suomessa


Julkaistu: 09.12.2014

Keski-Suomen alueen maatalouskonemyynti uudistuu keväällä, kun Viitasaarella New Holland -traktoreita edustava Viita-Kone Oy aloittaa myös Case IH -traktorien ja -työkoneiden myynnin ja avaa uuden liikkeen Jyväskylään. Samalla varaosamyynti Jyväskylässä siirtyy Valttori Oy:lle, joka toimii myös valtuutettuna huoltoliikkeenä.
 
Viita-Kone Oy laajentaa toimintaansa 8.3.2015 avaamalla konemyyntipisteen Jyväskylään Valttori Oy:n tiloihin, osoitteeseen Pääskyntie 4. Viita-Koneen Jyväskylän ja Viitasaaren toimipisteissä myydään jatkossa Case IH ja New Holland -traktoreita, -puimureita ja -paalaimia. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös mm. Kvernelandin työkoneet ja Joskinin kuivalanta- ja lietevaunut.
 
Valttori Oy aloittaa Case IH- ja New Holland -varaosamyynnin ja huollon
 
Jyväskylän alueella yllä mainittujen merkkien varaosamyynnistä ja huollosta vastaa jatkossa Valttori Oy. Huoltopalveluja Keski-Suomessa tarjoavat Valttorin lisäksi edelleen myös muut Agritek Oy:n nykyiset huoltopisteet.
 
Järjestelyllä pyritään keskittämään ja selkeyttämään Agritek Oy:n Keski-Suomen alueen traktori- ja työkonemyyntiä.
- Toimintojen keskittämisellä reagoimme alan rakennemuutokseen, sanoo Agritek Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi. Keskittämällä voimavarojamme pystymme parantamaan palveluamme loppuasiakkaalle, ja samalla selkeytämme verkostomme rakennetta Keski-Suomessa, Niemi jatkaa.
 
Viitakone Oy:n Ossi Leskinen ja Vesa Kemppainen ovat tilanteeseen tyytyväisiä:
- Myyntialueemme laajentuminen ja uudet edustukset tuovat Viita-Koneelle ratkaisevasti paremmat mahdollisuudet kehittää liiketoimintaa Keski-Suomessa. Yrityksemme 20 vuoden kokemus maatalouskonekaupassa antaa tähän hyvän pohjan.
 
Muita muutoksia Agritek Oy:n jälleenmyyjäverkostossa Keski-Suomessa
 
Hankasalmen Niemisjärvellä toimiva Konemyynti K. Kauppinen Oy jatkaa Agritek Oy:n varaosa- ja työkonekauppiaana sekä Viita-Kone Oy:n yhteistyökumppanina traktorimyynnissä.
 
Jyväs-Maatalous lopettaa Case IH -varaosamyynnin Jyväskylän alueella 8.3.2015.
 
Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Ossi Leskinen, Viitakone Oy, ossi.leskinen@viitakone.fi, puh. 400 243 036
Toimitusjohtaja Tomi Niemi, Agritek Oy, tomi.niemi@sgn.fi, puh. 040 570 1815
 
Agritek Oy on Suomen suurimpia maatalouskonealan yrityksiä, joka tuo maahan traktoreiden lisäksi maailmanlaajuisesti tunnettuja maataloustyökoneita. Agritek Oy kuuluu SGN Group -konserniin, johon kuuluvat lisäksi S.G. Nieminen Oy, Sumeko Oy, SGN Motors Oy, SGN Sportia Oy, SGN Tekniikka Oy, Truebell Finland Oy ja Kessu Oy. SGN Group on 1933 perustettu kaupan alalla toimiva perheyritys, joka tunnetaan vahvoista kansainvälisistä merkkituotteista. Sen toimialoihin kuuluvat maatalous, vapaa-ajan tuotteet, ympäristönhoito ja teollisuuslaitteet. Vantaan Koivuhaassa sijaitsevan yhtiön liikevaihto on 176 milj. €. Konsernin palveluksessa on 206 työntekijää.
www.agritek.fi; www.sgn.fi
 


« Palaa takaisin uutisiin